Audi SQ5 TDI Plus

Audi SQ5 TDI Plus 2015 Download deze foto 2 van de 5

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
De Vuyst Joeri 17:15
afbeelding van De Vuyst Joeri

Ik overweeg om sq5 te kopen. Was enthousiast wanneer ik las dat de sq5 plus 50 Nm koppel meer had dan sq5 competition. De prijs in Duitsland bedraagt maar 2000 euro meer dan huidige sq5. Omdat 21 inch velgen nu standaard zijn komt de prijs nagenoeg overeen met de prijs van het huidige model. Maar toen ik de zwarte zijspiegels en zwarte achterspoiller zag daalde mijn enthousiasme naar het vriespunt. Dit vind ik echt aartslelijk. Waar halen ze het bij Audi in hun hoofd om dit te doen. Ik denk dat ik de sq5 competition zal bestellen. Een audi-fan

De Vuyst Joeri 21:12
afbeelding van De Vuyst Joeri

Ik was enthousiast toen ik vernam dat er een sq5 plus uitkomt. Deze versie zal 50 Nm meer koppel hebben dan de huidige sq5 competition en de prijs bedraagt amper 2000 euro meer dan het huidig model.. Dit valt goed mee omdat er nu ook standaard 21 inch velgen op de auto aanwezig zijn.. Maar mijn enthousiasme daalde tot het vriespunt toen ik zag dat de wagen uitgerust is met zwarte zijspuegels en zwarte dakspoiler. Waar halen ze het bij Audi in hun hoofd om dit te doen. Dit is aardslelijk. Ik was van plan om een sq5 competition te bestellen en dit zal zo blijven. Geen sq5 plus voor mij. Een Audi fan.

stealth 11:04
afbeelding van stealth

Het zou mij verbazen dat de spiegels en spoiler niet in een andere of koetswerkkleur kunnen besteld worden.

Carlos 10:15
afbeelding van Carlos

Wat ik kan afleiden is dat deze SQ5 plus in het blauw met de zwarte accenten tot 100 stuks uitgebracht wordt. Een 'gewone' plus valt steeds te bestellen zoals de normale gang van zaken.
Je zal wel je dealer moeten contacteren want prijzen zijn er inderdaad nergens te vinden.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws