Porsche Cayenne 2010: Eerste foto gelekt

Porsche Cayenne 2010De Touareg gaf zijn eerste foto's vrij. Op diezelfde basis komt Porsche met haar Cayenne pronken. Van die Cayenne is nu de eerste foto gelekt. De tweede generatie van de Porsche zal ook een Hybride variant krijgen en zal zijn effectieve voorstelling in Genève krijgen. De foto werd gelekt via de Porsche configurator na een fout van de webmaster.

De Porsche Cayenne zal beschikbaar zijn met drie benzinemotoren. De eerste, en eveneens het instapsmodel, is een 3.6 liter V6 met 300 pk. De 4.8 liter V8 met 400 pk is voor de Cayenne S. De Cayenne Turbo zal het stellen met de 500 pk sterke 4.8 liter grote V8.

Uiteraard zal ook dieselen opnieuw mogelijk zijn. Eerst en vooral is er de 3.9 liter grote V6 turbodiesel. Daarnaast zal er een hybride variant op de markt verschijnen die een 330 pk sterke 3.0 liter benzinemotor weet te combineren met 47 pk sterke lithium ion batterijen. Uiteraard zijn al deze motorisaties vergezelt van de start/stop technologie.

Elk motorblok zal worden gekoppeld aan een achttraps versnellingsbak, lekker zuinig (-23%) dus. Porsche maakt ook even duidelijk dat deze Cayenne voor de baan bedoelt is, geen off road toestanden in je hoofd halen dus.

 

Porsche Cayenne 2010

Via Autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws