Live in Genève 2011: Maybach 62S

In Genève konden we ook de vernieuwde Maybach 62S ontdekken. Dit moet nu ondertussen al de 100ste facelift zijn vermoeden we. Ze lijken het bij Maybach niet te willen inzien dat het model niet echt succes oogst, en daarom moet dit een soort van laatste 'cry for succes' vormen. We zien een licht gewijzigde bumper vooraan met een strook LED-dagrijverlichting, nieuwe zijspiegels en een opgefriste achterbumper.

In het interieur vinden we ook enkele nieuwe materialen terug. Hoewel het allemaal echt wel heel erg chique en luxe is, kunnen we ons niet van de gedachte ontdoen dat we hier wel heel erg veel Mercedes S-klasse terugvinden voor een onverantwoord hoge aankoopprijs.

Onder de motorkap van de 62S vinden we nog steeds dezelfde V12 terug. Het blok levert in de 'gewone' Maybach 62 zo'n 542pk. De S-versie kan rekenen op 18pk meer. 

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 22:06
afbeelding van Techno Patat

en toch heb ik het wel een beetje voor de Maybach! veel minder patserig dan een Roll's!

Overlaatst stond er eentje in Zwevezele aan de kerk, met de chauffeur erin! en werkelijk geen mens die omkeek naar de auto, allemaal liepen ze er gewoon voorbij en naast zonder nog maar iets ervan te herkennen! de mensen keken zelfs raar toen ik een fototje nam :p! en dat voor een auto die het even goed doet langs binnen als een roll's (en even goed op je bankrekening)!

beetje zelfde redenering als bij AMG's en RS en M-powers... je kan veel, ze kosten veel, maar de gewone medemens zal ze niet onderscheiden van een c200 cdi...

dan liever dat dan op te vallen in de roll's! wil ik opvallen koop ik wel een ferrari of lambo...

Oh en euh, is het daar -40 op de beursvloer?
https://autofans.be/galerij/maybach-62s-live-gen%C3%A8ve/maybach-62s-liv...

TdM 22:09
afbeelding van TdM

@Techno Patat: Hij zal wsl alleen maar werken als contact opstaat :p en ik denk dat je een punt heb qua opvallendheid. Wil je niet opvallen als rijke persoon koop je inderdaad beter een maybach..

Alex 22:19
afbeelding van Alex

@ Techno Patat. goede opmerking. had het zelf nog niet gezien!

Techno Patat 22:23
afbeelding van Techno Patat

@tdm: inderdaad! Personelijk is een maybach toch een klein favorietje van de ondergetekende :D! nu nog eens de kans afwachten op een ritje :'(!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws