Suzuki toont aerodynamische Regina

Suzuki zorgt net als Nissan voor iets apart op de Tokyo Motor Show. De designers en ingenieurs stelden alles in het werk om de aerodynamica bij deze Suzuki Regina zo gunstig mogelijk te krijgen. Het resultaat is een wagen die slechts 3 liter benzine per 100 km vebrruikt. Ook werd werk gemaakt van het besparen van gewicht. De ingenieurs zorgden er daarom voor dat de wagen slechts 730 kg weegt.

Ook hier zijn verdere technische details voorlopig nog niet beschikbaar. Een 800 cc benzinemotor zou voor de aandrijving zorgen, voor de overbrenging zou een CVT-versnellingsbak zorgen.

Via: Carbuzz

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
MichelAngelo 09:07
afbeelding van MichelAngelo

MILJ... OMFG ik denk dat ik in mijn leven nog niks lelijkers gezien heb, ik vind genitale wratten nog mooier om naar te kijken, de Fiat Multipla lijkt plots een exotische schoonheid!
ik hoop echt dat het bij een prototype blijft want als ik da op de baan zie passeren ga ik spontaan moeten braken.

'eigen mening' natuurlijk maar toch... toegegeven; de kleur past bij de wagen...

Yvesw 10:21
afbeelding van Yvesw

Er zit wel wat van een "Juke" in de zijlijn :p Voor de rest vind ik het best wel meevallen als concept. Zo vind ik de spiegels wel zeer mooi vorm gegeven. En het op Minecraft geïnspireerd interieur is ook een plus!

Voor de rest ziet het er uit zoals je verwacht dat een Regina er uit ziet.. :p

Kenny 21:29
afbeelding van Kenny

Ik zie er eerder een combo Swift - Citroën DS in. Interieur is best te pruimen, vooral de vloermatten op grootmoeders wijze hebben wel iets, vandaar zal de naam dus komen :-).
Check de 4-pinkerknop in het stuur, nice detail.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws