Toyota brengt Fun-Vii Concept mee naar Tokyo

Laat Japanners het best zijn in het ontwikkelen van conceptcars. Dat bewijst Toyota met dit Fun-Vii Concept dat ze op het autosalon in Tokyo zal gaan voorstellen. Van deze wagen worden allicht enkel de lichtunits in productie gebracht, want al de rest oogt vrij futuristisch. Het concept is 4,020mm lang, 1,745mm breed, 1,415mm hoog en heeft een wielbasis van 2,750mm. Dat maakt het een kleine stadsrakker.

De futuristische kantjes laten zich herkennen door bijvoorbeeld het aanpasbaar exterieur. Wie de juist Application heeft kan zijn wagen ten aller tijde van kleur en/of tekening veranderen. Binnenin koos Toyota zelf voor een motief. Daar valt de opvallend aanwezige GPS dan weer op. De GPS komt er als hologram tevoorschijn waardoor het lijkt alsof er effectief iemand aanwezig is. Die persoon zal je niet alleen tonen waarheen te rijden, ze zal je ook alert maken op gevaarlijke situaties. Een soort van "Hyacinth Bucket" dus.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
MichelAngelo 22:38
afbeelding van MichelAngelo

leuke technologie zulle maar zoiets kan ambetant zijn wanneer vrouwlief met de kinderen de schoonmoeder gaat gaan oppikken júst den dag nadat ge in uwe autopilot-hypercar ne granny-porn film hebt gedownload via uwen Vii en uw virtueel interieur op play staat ingesteld op de moment dat ze vertrekt en uw vrouw in alle paniek -voor de kinderen- virtueel aan alle augmented reality-knoppen begint te draaien en te trekken zodat uw virtuele beleving ook nog is op uw carrosserie wordt geprojecteerd met inbegrip van 23'ste eeuws Dolby Multi Surround Mobile geluid en ze in alle chaos tegen het hekken van haar zumba-club botst...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws