Subaru toont twee nieuwe BRZ concepts op Autosalon van Tokyo

Subaru houdt ons al enkele maanden in spanning met de aankondiging van hun nieuwste sportwagen,

de BRZ. Het is dan ook bijna zover gekomen dat het model officieel zal worden voorgesteld op het grote autosalon van Tokyo dat begin januari van start gaat. Alsklap op de vuurpijl wordt nu eveneens bekend gemaakt dat Subaru tegelijkertijd twee concept varianten van de BRZ aan het grote publiek zal voorstellen.

Een van de twee concept cars zal de al eerder op foto voorgestelde BRZ STI Concept zijn. Dit model werd ook al voorgesteld op de LA Autoshow, en is dus eigelijk niet zo'n grote premiere. De andere variant is een tikkeltje specialer. Deze krijgt de naam 'BRZ Black Edition' mee en werd ontwikkeld door PROVA, een gekende Japanse tuner. Aangezien we het tot nu toe nog zonder foto's moeten stellen, beelden we ons in dat die BRZ Black Edition wel eens recht uit een scene van The Fast en the Furious zou kunnen komen.

Het autosalon van Tokyo opent de deuren op 13 january 2012!

 via MotorAuthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kevin 21:20
afbeelding van Kevin

Ik mis de spoiler die de subaru kenmerkt!

Techno Patat 14:48
afbeelding van Techno Patat

*stuurt mailtje naar Subaru: ALS GE NU NOG ENE JANETTE CONCEPT ZONDER VLEUGEL EN GOUDEN VELGEN UITBRENGT GADE DIENE BRZ ERGENS KUNNEN STEKEN WAAR DE ZON NIET SCHIJNT!!!*

Ot: Ik mis de spoiler en veeel pk's :p! Kheb al een render gezien van een BRZ met een kanjer van een vleugel op, en ik kan je zeggen: Het past als gegoten!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws