Brusselse autosalon ontvangt 178.900 mensen in eerste weekend

Wij mochten het salon verslagen op dinsdag 10 januari, het publiek kon dat pas vrijdag de dertiende. De twee dagen tussenin waren voorbehouden voor de professionelen. FEBIAC maakt vandaag de cijfers van dat eerste weekend bekend. Met 178.900 bezoekers doen ze dit weekend beter dan vorig jaar. In totaal liepen al meer dan een kwart miljoen mensen over de beursvloer in Brussel.

De E-card, die het dragen van brochures overbodig maakt, werd door 10.000 mensen in gebruik genomen. Met die E-card had Brussel tevens een wereldprimeur, niet moeilijk dus dat de heren van Parijs en Amsterdam even kwamen piepen in welke mate zij dat eveneens konden toepassen op hun autosalon. De gratis testritten met onder andere elektrische voertuigen lijken ook een schot in de roos. Met 27 beschikbare testwagens werden dit weekend dagelijks 500 testritten verreden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Karel 11:56
afbeelding van Karel

dat is heel wat, dat was ook te merken :)

Kevin 16:19
afbeelding van Kevin

ja amaai, ik vond het al super druk en de e-card was enorm handig!

B4 17:42
afbeelding van B4

E-card niet gebruikt ...

De eerste keer dat ik geen foto's genomen heb op een salon, camera is toch stuk en aangezien het toch altijd zo druk is, ben ik maar enkele uurtjes geweest.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws