Bewegend beeld: de nieuwe Audi A3

We zagen al gelekt en officieel en zelfs live stilstaand beeld en nu hebben we ook bewegend beeld van Audi's nieuwe A3. Ik blijf er zelf alvast bij dat het een geslaagde wagen is en dat het alleen jammer is dat de rest van het gamma er hetzelfde uitziet. Het rijden zelf duurt in het filmpje niet al te lang, waardoor de editor de kans zag de bewegende beelden aan te vullen met wat detailshots van het interieur...

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:58
afbeelding van Techno Patat

Haha, sven: je hebt de perfecte samenvatting van Audi's gemaakt! Ze zien er wel goed uit, het is alleen jammer dat ze er allemaal zo uitzien! Een nieuwe standaard is geboren bij het beschrijven van audi's! (klinkt ook niet zo negatief als de meeste Copy/paste commentaren ;)! )

Over het filmpje: Een leuk muziekje had niet misstaan! Want windgeruis kan ik ook horen als ik met kop door de ruit steek! Maar de beelden zelf zijn niet mis en hij legt toch de highlights op wat features die mij nog niet opgevallen waren (zoals de vierkante mistlampen)!

Yvesw 17:54
afbeelding van Yvesw

Hebben ze daar bij Audi per ongeluk een ruwe versie doorgestuurd? Hier had toch iets spannender van te maken kunnen zijn? Nog niet eens muziek eronder gemonteerd! Foei Audi!
De wagen zelf... Mjaaa niet mis, maarrrrrrrrrrr (om het op ze'n Wouter Karssens te zeggen :p) de nieuwe Mercedes kan wel eens voor veel concurrentie zorgen. :)

Adolf Van Oostende 22:11
afbeelding van Adolf Van Oostende

Wel met muziek maar had het liever zonder gehad en motorgeluid gehoord (hoewel dat wellicht ook niet echt spannend zal klinken zolang er geen S- of RS-versie is )

http://www.youtube.com/watch?v=gzKAO9G-5Jw

Kris 12:51
afbeelding van Kris

De Audi's worden toch een beetje saai vind ik, waarom lijken ze toch allemaal zo sterk op elkaar of op hun voorgangers. Een vleugje originaliteit zou niet misstaan maar om de één of andere reden durven de Duitsers dat blijkbaar niet aan...

Mesoerrie 18:47
afbeelding van Mesoerrie

Amai, 't was maandag zeker op de promotieafdeling. Anders begrijp ik niet hoe je zoiets de wereld durft in te sturen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws