Fiat op het autosalon Brussel 2013

Fiat Autosalon Brussel 2013

Fiat komt op het Autosalon van Brussel onder andere aandraven met hun grote kleine: de 500L. Ook stellen ze de nieuwe Panda en (in première) een nieuw sportpakket voor de 500 ten toon.

De 500L kon ons al eerder bekoren tijdens onze rij-impressie in Turijn, nu staat hij eindelijk ook te pronken op de Heizel. Deze oversized Fiat 500 is te verkrijgen vanaf € 15.550.

Ook komen ze de nieuwe Fiat Panda en zijn vierwielaangedreven broer ten toon stellen. De nieuwe Panda is er vanaf € 9.900. Een ecologisch motorenpallet bestaande uit een TwinAir tweecilinder (65 of 85 pk), een viercilinder benzinemotor (69 pk) en een viercilinder diesel (75 pk) gecombineerd met de lage prijs moet Fiat een sterke positie geven in het drukke A segment.

In Brussel zullen ze ook de 500S in première bijhebben, een sportpakket beschikbaar op elke motorisatie van de 500-reeks dat onder andere een sportiever interieur, unieke velgen, getint glas en een achterspoiler met zich mee brengt.

Bovenaan Fiat's gamma prijkt de Freemont die voortgekomen is uit de partnerschap met Chrysler. De Freemont heeft standaard zeven zitplaatsen en staat vanaf € 27.950 op je oprit.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie