Mercedes op het Autosalon Brussel 2013

Mercedes op het Autosalon Brussel 2013

De Citan is de nieuwe kleine bedrijfswagen van Mercedes. Dat hij populair is, konden we zelf zien aan de bezoekerscijfers op het 'officieel'-artikel. Maar behalve die wagen staan er ook wat andere nieuwigheden.

Zo kan je natuurlijk de nieuwe A-klasse komen betasten. Vooral het jonge publiek wordt voor deze A-klasse warmgemaakt. Niet in de laatste plaats door zijn lijn, die tegenwoordig meer wegheeft van de BMW 1-reeks dan van de A-klasses die hem voorafgingen.

Zie je het wat groter, dan kom je bij de nieuwe CLS Shooting Brake uit. Als lifestylebreak legt deze wagen een nieuwe lat, waar de CLS berline hem dat voordeed bij de vierdeurscoupés. Als toetje is er de CLS 63 AMG Shooting Brake die je 525 pk voorschotelt.

Wie de SLS AMG nog eens wil zien, zal moeten wachten tot de Dream Cars for Wishes zaal opengaat, enkele dagen later. Tot dan moet je het stellen met de SLK of de SL, of het aanbod AMG's van het merk.

Mercedes palmt een deel van Paleis 5 in, voor de Dream Cars moet je in Paleis 11 zijn, vanaf 18 januari. Alle praktische informatie over het Brusselse autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws