Nissan op het Brusselse autosalon 2013

Nissan op het Brusselse autosalon 2013

Nissan brengt drie Belgische premières mee naar het autosalon, de Qashqai 360°, de Juke Nismo en de chassis-cabineversie van de NV400.

De stand van Nissan is opgedeeld in verschillende thema's. Zo zijn er de Zero Emission vehicles, de LEAF en de eNV200, waarbij die laatste nog als prototype staat te pronken. Daarnaast is er ook het standaard Nissan-gamma dat de crossovers (Juke, Qashqai, Murano) en stadswagens (Micra, Note) bevat. Tenslotte voorziet Nissan ook een plekje voor de sportwagens, met name de 370z en de GT-R.

De NV400 is de grotere broer van de NV200 en is voortaan ook beschikbaar als chassis-cabine combinatie, zodat je zelf de achterbouw kan laten ontwikkelen en monteren. De Juke Nismo kwam eerder al aan bod als de betaalbare sportieve variant van de Juke en de Qashqai krijgt een speciale reeks in de vorm van de Qashqai 360°, die wat nieuwe kleurtjes meekrijgt. De 360° ontleent Nissan aan de Around View Monitor, die je een 360-beeld van de omgeving rond je wagen geeft, handig bij het parkeren.

De Nissan GT-R is opgesteld bij de Dream Cars in Paleis 11, voor de overige Nissans wandel je naar Paleis 6. Alle praktische informatie over het Brusselse autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws