Audi op het autosalon Brussel 2013

Audi op het Brusselse autosalon 2013

Tenzij je de Q-reeks als lichte bedrijfswagens ziet, heeft Audi weinig te zoeken op het salon van lichte bedrijfsvoertuigen. Als één van de twee overblijvende in België producerende constructeurs zijn ze wel aanwezige op het autosalon en stellen ze hun gamma tentoon, op de A8/S8 na.

Berlines zijn er dan ook niet te vinden, een Avant vind je daarentegen wel op de stand. Daarnaast zijn de Q3, Q5 en Q7 goed vertegenwoordigd, zowel op de stand als op het offroadparcours.

Audi heeft het afgelopen jaar niet héél veel nieuwigheden gelanceerd, maar diegene die ze lanceerden waren wel belangrijk. De Audi A3 kreeg een vijfdeursbroer onder de vorm van een A3 Sportback, de Q5 kreeg een sportieve versie die de naam SQ5 TDI draagt. Die laatste is overigens de eerste S-variant op een Q-reeks. Volg je nog?

Wie de sportwagens van Audi wil zien mag zich begeven naar de Dream Cars for Wishes. Daar heeft Audi een eigen plaatsje want ze tonen er maar liefst vier modellen; de RS5 coupé, S8 en de nieuwe R8 in coupé- en spydervorm.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws