Geen schaarsgeklede dames op Brussels Salon dit jaar

geen sexy dames op autosalon brussel

Na enkele incidenten vorig jaar vroeg de organisatie de constructeurs om de dames waar meer stof om te doen.

Wie ook vorig jaar Autofans bezocht heeft weet van de incidenten op de Suzuki-stand, er werd toen een man al masturberend betrapt tijdens het gluren naar enkele van de schaarsgeklede dames. Na nog twee andere incidenten was het welletjes geweest voor Joëlle Milquet, minister van gelijke kansen. Zij schreef een brief naar de organisatie FEBIAC en vroeg hen een salon zonder sexy outfits.

FEBIAC heeft vervolgens alle constructeurs op de hoogte gebracht en volgens hen hebben ze er oren naar. Suzuki zal donderdag haar outfits voorstellen tijdens de persdag en zegt incidenten zoals vorig jaar nooit meer te willen meemaken. Bij Fiat, Alfa Romeo en Lancia houden ze het louter informatief, daar dienen dames enkel voor het verstrekken van informatie, aldus de constructeur.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nog steeds mag plassen in de wagens.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yvesw 14:08
afbeelding van Yvesw

Zucht, gelukkig dat de politiek zich bezig houdt met belangrijke zaken... Als die meisjes daar één week willen gaan staan voor een mooi maandloon is het toch hun keuze zeker?
Die vunzige venten zijn het probleem, niet de jongedames. Dit heeft niets met gelijke kansen te maken Milquet, dit heeft te maken met een "verdierlijking" van de maatschappij.

Je kan als regering beter eens beginnen nadenken over het verdwijnen van taboes in de maatschappij. Hoewel niemand tegen kan zijn, zorgt het wel voor enkele hoofdzorgen.
Want mensen zijn nu eenmaal niet - vanuit het instinct - getraind om zich te gedragen zoals de huidige maatschappij het wil. Hoe meer de maatschappij regeltjes oplegt die het instinct onderdrukken, hoe meer overtreders je gaat tegenkomen.

Om een lang verhaal kort te maken, laat die deernes toch rondhuppelen op het autosalon. Ik mor toch ook niet als jij een te korte jurk draagt Milquet?

Kevin 14:22
afbeelding van Kevin

nicely said Yves! enkel spijtig dat die mensen zich niet zo kunnen inhouden.

Kevin300 10:39
afbeelding van Kevin300

Onze toppolitiekers hebben het weer eens fijn opgelost. Idioten. Leer toch eens de problemen op te lossen ipv u aan te passen aan een paar vetzakken. Want dat is wat ze nu gedaan hebben.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws