Land Rover op het autosalon Brussel 2013

Land Rover op het autosalon Brussel 2013

Niets dan terreinwagens bij Land Rover, een verademing tussen al die merken die ludospaces of breaks aanbieden. Niet dat we iets anders verwacht hadden van Land Rover natuurlijk. De nieuwe Range Rover is de blikvanger bij de Britten.

Er is bij Land Rover voor elk wat wils, zolang het maar offroad moet gaan. De kleinste Land Rover is nog altijd de Freelander die voor 2013 vernieuwd werd. Ook de Discovery kreeg kleine retouches, die is er voor de grotere families onder ons, want zo'n Discovery neemt met gemak zeven personen mee. Dé terreinwagen is natuurlijk de Defender, die al sinds 1983 meegaat onder de huidige look.

De chiquere afdeling van Land Rover heet Range Rover. Ook zij mochten niet ontbreken op het salon voor lichte bedrijfsvoertuigen, al laten deze wagens zich eerder klasseren onder de noemer 'vrijetijdsvoertuigen'. Onderaan het gamma is er de Evoque, in drie- of vijfdeursversie. Bovenaan vind je de nieuwe Range Rover terug. Die beleeft zijn Belgische première met een basisprijs van 91.200 euro voor de 3.0 TDV6 HSE Diesel. Daar tussenin is er nog steeds de Range Rover Sport, die zich graag spiegelt aan de grote Range, maar nu nog even moet wachten op zijn opvolger.

De wagens kan je gaan bekijken in Paleis 11. Offroaden met bovenstaande terreinkolossen kan je op het speciaal aangelegde offroad-parcours net voor Paleis 11.

Bekijk ons overzichtsartikel voor de nodige algemene informatie.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws