Nederland krijgt opnieuw autosalon, in Rotterdam

Nederland krijgt opnieuw autosalon, in Rotterdam

Sinds het wegvallen van de AutoRAI kende Nederland geen autosalon meer. Nu wil een groepje enthousiastelingen opnieuw van wal steken met een Nederlands salon, zij het in een iets andere vorm.

Zo zal het Rotterdams autosalon plaatsvinden van 29 november tot 2 december. Behoorlijk wat korter dus dan de gekende salons die opengaan voor periodes van zowat 10 dagen. Volgens de organisatie wordt het kort gehouden om kostentechnisch interessant te blijven voor de exposanten. De merkenimporteurs waren immers diegenen die het struikelblok vormden bij de pogingen om de AutoRAI destijds op gang te trekken.

Op de 15.000 m² grote tentoonstellingsruimte van de Ahoy zullen merken er hun concept cars, nieuwigheden en huidige modellen voorstellen. Het Autosalon Rotterdam wordt echter vooral een verkoopssalon, zoals dat van Brussel. Een toegangskaartje in Rotterdam kost 14,50 euro, het salon is te bezoeken vanaf 29 november tot 2 december, van 10u tot 17u30. Wie een kaartje wil, moet nog even wachten, aangezien de kaartenverkoop pas op 1 juli start.

Meer info: Autosalon Rotterdam

Nederland krijgt opnieuw autosalon, in Rotterdam

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
chuwie 20:52
afbeelding van chuwie

zal autofans daar aanwezig zijn om de beurs te coveren?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws