Honda op het Autosalon Brussel 2014: Breaks en WTCC

Ook bij Honda staat de racerij in de schijnwerpers. De Japanners zullen volgend jaar een nieuwe Type R lanceren en tonen daarom alvast de opgekietelde Civic WTCC racewagen. Daarnaast zien we ook de Civic Tourer, qua laadruimte de grootste in zijn klasse.

Honda kon dit jaar, bij haar eerste deelname sinds lang, de wereldtitel in het WTCC Touringwagen kampioenschap binnenhalen. Daarom laat het de WTCC wagen zien op de stand. Naast die racewagen heeft Honda ook de CityRunner versie van de CR-V in de spotlight gezet. Het gaat om de tweewielaangedreven versie die ofwel met een 2 liter benzinemotor, dan wel met een 1.6 diesel vooruitgeduwd wordt.

Wie het wat kleiner - nuja - ziet, kan gaan kijken naar de Civic Tourer, die zijn Belgische première beleeft op de Brusselse beurs. De koffer kan maar liefst 624 liter slikken, beter dan een Skoda Octavia Combi of een Volkswagen Golf Variant.

Honda kan je terugvinden in Paleis 8 van het autosalon. Alle praktische informatie over het Brusselse Autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws