Toyota op het autosalon Brussel 2014: hybrides en facelifts

Toyota-autosalon-Brussel-2014

In Paleis 8 is Toyota van de partij. Doet dochtermerk Lexus het zuiver met hybrides, dan hebben ze bij Toyota een iets uitgebreider aanbod. Eentje met een wereldpremière en wat Belgische primeurs.

Die wereldpremière is alvast de Verso met 1.6 D-4D motor. De motor werd in samenwerking met BMW ontwikkeld en zal straks ook de nieuwe Mini aandrijven. Hij is goed voor 112 pk en 270 Nm. Toyota schrijft alvast een CO2-uitstoot van 119 g/km uit.

Toyota-autosalon-Brussel-2014

nieuwe snoeten

Behalve die technologische wereldpremière hebben ze bij Toyota ook wat lokale nieuwigheden op de beursvloer. Zo kan de Belgische kijker kennismaken met de Auris Touring Sports, kan hij ook de nieuwe Toyota Corolla zien en heeft ook de RAV4 wat wijzigingen ondergaan. Tenslotte kreeg ook de Land Cruiser het afgelopen jaar een nieuwe snoet en dito interieur. Ook dit model is voor het eerst te zien op het Belgische autosalon.

Toyota-autosalon-Brussel-2014

Toyota palmt 1.750 m² in in Paleis 8. Alle praktische informatie vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Stealth 13:56
afbeelding van Stealth

'k Denk niet dat die 1.6 diesel de nieuwe Mini zal aandrijven. Zoals jullie zelf schreven in het artikel over de nieuwe Mini: "De enige bevestigde dieselmotor is voorlopig alleen nog maar een nieuwe 1.5 common rail met 110 pk."

PILL 19:41
afbeelding van PILL

De RAV 4 bestaat die nog ? Is door de concurrentie en de lakse Toyota houding compleet van de kaart geveegd. Ik herinner me nog een artikel waarbij Toy bevestigde met de huidige RAV 4 opnieuw marktleider te worden in het SUV segment. Inderdaad 1 met een 0 er achter.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws