Volkswagen New Midsize Coupé heeft twee deuren teveel

vw-new-midsize-coupe-concept

Volkswagen heeft nu ook volledige afbeeldingen van de New Midsize Coupé de wereld ingestuurd. Hij ziet er erg productierijp uit, dus we verwachten dat het niet lang zal duren vooraleer hij in de catalogus staat.

Geen geïntegreerde B-stijl voor deze auto, ook geen gigantisch onrealistische velgen, deze New Midsize Coupé verschilt eigenlijk enkel in naam en wat andere details van de wagen die tegen eind 2015 in de showroom staat.

Met deze New Midsize Coupé vult Volkswagen een gaatje dat getrokken wordt doordat de Passat CC - excuseer, de CC - wat hoger wordt gepositioneerd. Tegelijk kan Volkswagen gaan concurreren met de Mercedes CLA en de Audi A3 Berline uit eigen huis.

vw-new-midsize-coupe-concept

Onder de kap van deze concept car zit een 2.0 TSI uit de Golf GTI, net als die auto heeft hij 220 pk . De New Midsize Coupe beschikt standaard over een zeventraps DSG-automaat, die nu wel op de foto gevisualiseerd is. Nu ontbreekt wel weer het spiegelende gedeelte in de binnenspiegel.

vw-new-midsize-coupe-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Nick 12:31
afbeelding van Nick

De golf gti heeft een 6-bak dsg niet 7.

-edit- een paaseitje teveel gegeten, het is inmiddels aangepast.

Grunt 08:04
afbeelding van Grunt

De jongens van Volkswagen zouden toch beter eens de definitie van "coupé" opzoeken. In profiel lijkt dit nog het meest op een kleine Skoda Superb...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws