Peugeot op het autosalon Brussel 2015: GT

peugeot-308-sw-gt-parijs_05

GT. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen als het op Peugeot aankomt in Brussel. De 308 komt er als GT en GT-Line en ook de 508 facelift is er als GT. Een Boxer GT zou wat teveel van het goede zijn.

Zoals de benaming doet vermoeden zijn de GT-versies de potentere varianten van de 308, terwijl een GT-line enkel de looks van de GT overneemt. De 308 GT komt er als benzine en als diesel, de eerste met 205 pk, de tweede met 184 pk.

Ook de facelift van de 508, waarvan je binnenkort een rijtest mag verwachten, is aanwezig in Brussel. De 508 RXH is er tegenwoordig niet alleen meer als hybride diesel maar komt er ook als BlueHDi met 180 pk. Die laatste zal te zien zijn op het salon.

Liefhebbers van het rallyrijden kunnen ook hun hart ophalen bij Peugeot, daar kunnen ze de 208 T16 zien. Zie je liever een concept car, dan kuier je even naar de Exalt concept car.

Peugeot heeft ook een bedrijfswagenafdeling die aanwezig is op het salon. Daar zien we de Boxer die dit voorjaar vernieuwd werd. Ook de Expert, Partner en Bipper staan op de Peugeot-stand.

De Peugeot-stand loop je langs als je Paleis 8 binnenwandelt. Alle saloninfo lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws