Mazda op het Autosalon Brussel 2015: Mazda2

mazda-mazda6-2014-facelift_01

Bij Mazda krijgen we drie Europese premières te zien. Vergis u niet, zij vormen het grootste deel van de Mazda-stand in Paleis 6.

De grootste première is misschien wel de kleinste Mazda. De Mazda2 werd volledig vernieuwd en beleeft in Brussel zijn Europese première. Behalve een fraai design krijgt deze 2 ook een nieuw aanbod motoren, waarbij de 1.5 SKYACTIV-D de belangrijkste nieuwigheid is.

De andere premières zijn de Mazda6 en Mazda CX-5. Beiden krijgen een nieuwe snoet en wat andere updates om er weer voor een aantal jaren tegen te kunnen.

grote afwezige

Dat Mazda deze drie nieuwigheden voorstelt, houdt ook in dat andere speeltjes niet getoond worden in Brussel. Zo moeten we nog wat langer wachten op de MX5 en krijgt de CX-3 crossover elders zijn première.

Mazda vind je in Paleis 6. Ons overzichtsartikel vertelt je alle praktische info over het salon.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
B4 20:06
afbeelding van B4

Ben benieuwd naar de 6 en CX-5!

kennyD 16:43
afbeelding van kennyD

En weer eens wordt de cx3 uitgesteld. De markt van de kleine crossovers wordt alsmaar groter en veel mensen gaan naar het autosalon voor deze modellen. Weer eens zal mazda te laat komen en een pak klanten mislopen.
spijtige zaak voor hun toch mooi vernieuwend gamma.

frank 22:21
afbeelding van frank

juist al maanden hebben zij het doek laten vallen over de cx 3 autosalon van amerika met grote sier live te volgen via streaming en weet iedereen dat deze wagen zal verkocht worden enkele maanden na het autosalon spijtige zaak nu

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws