Live in Genève 2015: SEAT 20V20 voor de cijfertjesmensen

seat-20v20-2015-03

Neen, het is geen fout interpreteerbare naam of een code tot mijn bankkaart, het gaat om de nieuwe concept car van Seat die hier in Genève wordt voorgesteld. De naam staat voor Vision 2020, daarmee weet je ineens wat Seat tegen dan op de markt wil zetten.

Het gaat om een compacte SUV waar Seat eigenlijk al een tijdje over aan het praten is. Met deze concept car wordt het allemaal wat realistischer.

Seat zegt zelf dat ze met deze concept de designlijnen van de toekomst visualiseren en al bulkt de info die we krijgen van de marketingtermen, het ziet er allemaal herkenbaar en aangenaam uit.

Full LED-koplampen, 20 inch velgen en een fancy interieur, dat is wat deze concept vandaag siert. Wij zien hem alvast graag in productie gaan, dan zetten we hem naast de Seat Leon in onze garage.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Jonas 23:46
afbeelding van Jonas

Wat een prachtwagen !
Ben een Seat liefhebber .
Zou het mogelijk om meer info te krijgen ?

Mvg

Raymond Van Woensel 09:52
afbeelding van Raymond Van Woensel

mooie SUV, ik dacht eraan dit jaar een nieuwe auto te kopen van mijn huidig merk, nu da ik toch wachten op deze. Hoe lang nog Seat, en niet te veel wijzigen A.U.B.

Laurent 23:46
afbeelding van Laurent

Fantastisch mooie wagen! Ik ben van plan hem te kopen, als hij zijn scherpe lijnen behoud tenminste, anders word het een Audi, die eigenlijk al gepland stond, maar toen ik deze wagen zag de koop toch even uitgesteld. Volgend jaar pas beschikbaar maar ik hoop op begin volgend jaar :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws