Hyundai op het Autosalon Brussel 2016: drie blikvangers

hyundai-santa-fe-facelift-2015-autosalon-brussel

Ook Hyundai is terug te vinden op het autosalon in Brussel. Op hun stand in Paleis 4 vind je een drietal grote nieuwigheden terug.

Allereerst kan je de Hyundai Tucson voor de eerste keer op een Belgisch autosalon zien, al heeft Hyundai het niet over een Belgische première omdat je de wagens intussen al lang bij de dealer vindt.

Wel een Belgische première is de turbomotor in de i20. Deze i20 1.0 T-GDi beschikt over een vermogen van 100 of 120 pk, afhankelijk van de gekozen versie. Van de i20 is er nu ook een Active-versie, eentje die door toevoeging van wat zwarte accenten en een verhoogd onderstel wat meer de crossovertoer op gaat.

Nog een Belgische primeur is de Santa Fe die zijn vernieuwde aangezicht voor het eerst in ons land laat zien.

Tenslotte comercialiseert Hyundai de ix35 Fuel Cell op onze markt. Niet direct de auto die Jan Modaal zal kopen, maar het laat wel de technologische ontwikkelingen zien waarmee Hyundai de voorbije jaren in de weer geweest is. En zo is de ix35 toch nog niet helemaal verdwenen...

Je vindt Hyundai in Paleis 4 van Brussels Expo. Alle overige praktische informatie over het autosalon vind je terug in ons handige overzichtsartikel.

Ontvang hier de officiële digitale brochure van deze Hyundai

 

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie