Rolls Royce op het autosalon Brussel 2016: Bespoke Spa Francorchamps

rolls-royce-wraith-spa-francorchamps-edition-2016_3

Op de stand van Rolls Royce vinden we dit jaar een primeur, dat gebeurt niet zo vaak. Het Britse merk stelt een speciale versie van de Wraith voor.

De Wraith Spa Francorchamps is een Rolls Royce die langs de bespoke-afdeling van het merk is gepasseerd en daar werd uitgerust met allerlei nieuwe extra's.

Een Flagstone-kleurtint werd gekozen en zorgt samen met een set evenzeer speciaal uitgekozen velgen voor een aparte setup. Volgens Rolls 'sluit de wagen aan bij de bochten en het asfalt van het circuit'. Binnenin krijgt de hoedenplank een specifieke bekleding die overeenstemt met die van de dakhemel, werden er carbon inlegstukken gebruikt als verwijzing naar de racewereld en wordt alles afgeboord met Consort Red stiksels.

Of je deze Rolls ooit daadwerkelijk op een circuit zal zien rondrijden - los van de fotoshoot - is te betwijfelen, maar de Wraith is wel de krachtigste variant uit het gamma, en dus het best geschikt om de verwijzing naar ons mooiste circuit te maken.

Je vindt Rolls Royce in Paleis 1, bij de prestige- en luxewagens. Alle praktische informatie over het salon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws