Op een rij: de dikste auto's van het Autosalon in Brussel 2016

dsc_6185_fhdr_kl

Het autosalon in Brussel kan niet bieden wat Genève, Frankfurt of Parijs kan. Brussel moet mensen doen kopen in tegenstelling tot de prestige die centraal staat bij de andere Europese autosalons. Maar dat wil niet zeggen dat er enkel saaie auto's te zien zijn in onze hoofdstad.

Achter glazen kooien, achter de schermen van de stand of op grote podia, elk merk heeft wel iets speciaals op zijn stand staan dat veel autofans' harten sneller doet slaan.

Wij legden voor jullie de nodige kilometers af om onderstaande collectie aan jullie te kunnen tonen. En als je ze zo naast elkaar ziet, staat er verdomd veel lekkers op het salon in Brussel. Wie twijfelt om te gaan, misschien overtuigt deze collectie je om wél te gaan.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Thibaud Cantré 00:52
afbeelding van Thibaud Cantré

Euhm, waar is de Focus RS? Toch ook een bommetje? Toch leuker dan een Bentayga op zijn minst?
De dag dat een Bentayga boven een Focus RS staat, qua rijplezier, is de dag dat Autofans faalt. Een RR is knap en heel luxueus, maar de best rijdende auto? Het is maar wat je zoekt in een auto waarschijnlijk... Persoonlijk heb ik nooit een RR, ooit interessant gevonden. Veel luxe en schaapswol enz, maar nooit interessant en uitdagend om achter het stuur te mogen zitten. Hetzelfde had ik al gemerkt toen ik met een LS650 reed. Uiteraard geen vergelijking, met een RR, maar toch voelde het aan dat je een half vliegdekschip aan het besturen was.

Sracerr 08:02
afbeelding van Sracerr

De dikste auto, sorry maar daar hoort geen Focus tussen wellicht wel de nieuwe F40 maar die staat niet op de salon?. Vind zelf de Subaru dik maar dan wel graag met 300pk plus en liever geen 1.6...

Glenn 10:17
afbeelding van Glenn

Focus RS mag er zeker tussen. Vermoedelijk fantastisch scheurijzer en genoeg in your face styling. Zeker indien een suv cabrio als dik beschouwd wordt :-(

Sracerr 08:06
afbeelding van Sracerr

Ok de Giulia wat een kont zeg!

DasHaus 16:01
afbeelding van DasHaus

Blauw is weer hip, zo te zien.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws