Rolls-Royce Wraith Spa-Francorchamps Edition: racen in weelde (Autosalon Brussel 2016)

rolls-royce-wraith-spa-edition_03

Speciaal voor het autosalon van Brussel prepareerde de invoerder een unieke Wraith. Die moet een ode brengen aan Spa-Francorchamps en pakt zelf vooral uit met wat extra koolstofvezel.

Alsof zo'n Wraith vlak voor je neus nog niet imposant genoeg is, liet invoerder Ginion een uniek exemplaar prepareren door de Bespoke-afdeling van Rolls-Royce. Het uiteindelijke resultaat krijgt de naam Spa-Francorchamps Edition opgeplakt en pakt uit met een resem knipogen naar dat circuit.

Zo linkt de Flagstone grijze kleur naar het asfalt van het circuit en pronkt het interieur met overvloedig gebruik van koolstofvezel. Om het feestje helemaal af te maken stileerde Rolls-Royce de omtrek van het circuit zowel op de hoofdsteunen als op het dashboard. Hoe snel de 2.3 ton kolos met 632 pk een rondje Spa doet is niet geweten. Dat een comfortabel rondje zal zijn, dat is zeker...

 rolls-royce-wraith-spa-edition

Prijs? Nou, een petieterige 408.042 euro en 25 cent. Al zijn we er zeker van dat je die 25 cent er met het autosalon wel vanaf kan onderhandelen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws