Skoda beschermt de Kodiaq (Live in Parijs 2016)

skoda-kodiaq-autosalon-parijs-2016-11

Opvallend op het autosalon van Parijs is deze Skoda Kodiaq. In het tennisballengeelgroen is hij zeker de blikvanger op de stand vandaag. Maar hij heeft meer te showen dan alleen maar de kleur.

De nieuwe zevenzitter is prominent aanwezig op het Parijse autosalon. In verschillende kleurtjes, het één al wat opvallender dan het andere.

Maar even opvallend zijn de deurbeschermers die de getoonde exemplaren sieren. Bij Ford werden ze destijds met veel bombarie aangekondigd maar doen ze niet altijd wat ze moeten doen. Laten we hopen dat ze zich bij Skoda, waar ze veel discreter werden geïntroduceerd, beter van hun taak kwijten. Bedoeling van de dingen is de deur beschermen tegen krasjes bij het openslaan, of beter nog: de deur van de naast je geparkeerde auto. Je medemens zal je dankbaar zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Carlos 11:55
afbeelding van Carlos

Best wel wauw! Benieuwd naar de prijzen en motorisaties.

Mathieu 12:25
afbeelding van Mathieu

Weer een "niet lelijke SUV erbij! En die deurbeschermers, toen Ford deze uitbracht vond ik al dat ze die overal moesten verplichten! Auto's worden namelijk altijd maar breder en de parkeerplaatsen blijven dezelfde.

Adriaan 13:42
afbeelding van Adriaan

Zeker dat dit niet gewoon voor het salon is, zodat mensen de deur niet zouden beschadigen met hun broeksriem als ze langs een massa mensen willen passeren, en de deur staat open? Want het lijkt mij nogal hard op een gewoon rubberen U profieltje erop geduwd, en niet echt factory installed.

John 19:12
afbeelding van John

Het is standaard, want bij het sluiten van de deur verdwijnt het.

Sven 10:03
afbeelding van Sven

Vanaf het Ambition-niveau is het inderdaad standaard, meld de invoerder ons. Belgische prijzen zijn er voorlopig nog niet, die komen in december.

John 19:17
afbeelding van John

Daarnet een video gezien van de Kodiaq en daarin kwam de opmerking dat de 3e zitrij geen isofix heeft. Aangezien deze plaatsen niet echt geschikt zijn voor volwassenen, is dit misschien toch wel een klein foutje. Nuja, wij zijn ook opgegroeid zonder isofix en kinderzitjes :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws