Renault op het Autosalon 2017

renault-zoe-groepsaankoop-samensterker-400km

Renault heeft altijd wel een mooie stand op het salon. Dit jaar gaat een groot deel van de aandacht naar de vernieuwde Renault Zoë. Renault heeft door dat ze met een verdubbeling van het rijbereik plots een heel pak meer mensen gaan aantrekken.

Zoals je al kon lezen in onze rijtest van de nieuwe Zoë is het theoretisch rijbereik naar 400 km gegroeid dankzij een verdubbeling van de batterijcapaciteit. In praktijk zegt Renault zelf dat je daar 300 km van mag maken, dat is al heel wat minder maar een pak meer dan vroeger(170km). Koppel dat aan de aankoopsubsidies(zo'n 4000 euro) en elektrisch rijden wordt best interessant.

Renault neemt ook de nieuwe Koleos mee. De grote broer van de Kadjar past met zijn nieuwe snuit weer helemaal in het gamma. Bij ons komen alleen twee dieselmotoren, met 130 of 175 pk. Op het salon zal hij er staan in topuitvoering genaamd INITIALE PARIS.

Renault Koleos 2016

Verder krijgt je nog de Mégane GT te zien met de nieuwe 165 pk sterke diesel. Tot slot tekenen de nieuwe Scénic en nieuwe Grand Scénic uiteraard ook present.

nieuwe Renault Scénic

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
homanito 23:18
afbeelding van homanito

Als we het moeten geloven hebben diesels afgedaan en alleen Benzine heeft nog wat toekomst en dan komt Renault met de koleos alleen in twee diesel versies
Begrijpen jullie het nog, we zijn aan het rondkijken naar vernieuwing een volume wagen of SUV in benzine automaat met een motor rond de 1600cc en Max 150 pk in automaat. We zoeken iets met hoge instap, een regelrechte ramp hetgeen we maar kunnen vinden. Wanneer worden de automerken wakker? Of toch beter wederom een diesel kopen en meer taks en inschrijving betalen en dan maar horen dat diesel rijders de vervuilers zijn. Pffffff......

Adriaan 09:25
afbeelding van Adriaan

Kijk eens naar de skoda kodiaq.

Adriaan 09:25
afbeelding van Adriaan

Kijk eens naar de skoda kodiaq.

B4 21:51
afbeelding van B4

Daar zou je toch keuze genoeg in moeten hebben? Van Audi tot Vol...Volkswagen is er toch veel keuze voor een auto met die criteria?

homanito 20:51
afbeelding van homanito

Zullen we zeker doen maar veel keus hebben we niet.

B4 21:46
afbeelding van B4

Ja Renault blijft precies toch zweren bij diesels, en zeker bij van die compacte motoren zodat Nissan voor een X-Trail een oude 2.0dCi motor onder het stof moet gaan zoeken...

P. Nis 16:53
afbeelding van P. Nis

Die 'oude' 2.0 dCi is wel netjes opgefrist én bovendien een uitstekend en betrouwbaar motorblok gebleken. Bovendien, is die Renault-motor zoveel ouder dan een, ik zeg maar wat, een sjoemel VAG TDI ???

Kel 15:53
afbeelding van Kel

> Koppel dat aan de aankoopsubsidies (zo'n 4000 euro) ...

Echt? Welke aankoopsubsidies??

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws