Suzuki op het autosalon 2017

exterior-front-3_4-driving-3

Voor het derde jaar op rij poot Suzuki haar saloon neer in Brussels Expo om het autosalon van Brussel te vieren. En hoewel de babes in cowgirl-outfit al reden genoeg zijn om even te passeren bij de Japanner is het vooral de Ignis die met je aandacht zal gaan lopen.

Sinds 2014 lanceert Suzuki elk jaar één nieuw model om het dan enkele maanden later te tonen in Brussel. 2016 was het jaar van de Ignis, een compacte stadscrossover die indien gewenst valt uit te rusten met vierwielaandrijving. Waardoor het merk niet in de val valt van 'wel de looks, niet de kunde'.

Gezelschap krijgt het kleintje van de hoeksteen van Suzuki en tevens 'dat andere kleintje'; de Jimny. Want hoewel 18 jaar op z'n teller blijft het offroadbaasje vlot over de toonbank gaan.

Suzuki-Jimny

Liever geen hoogpotig voertuig? Dan wandel je best in een wijde boog om de S-Cross die stevig onder het mes ging en voortaan sierlijk voor de dag komt en de vertrouwde Vitara. Belanden doe je dan bij de Baleno en Celerio, de twee budgetkarretjes van het merk. Maar toch, passeer zeker eens voor de Ignis, want we voelen in onze kleine teen dat Suzuki iets speciaal van plan is met de crossover...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws