BMW op het autosalon 2017

bmw-m550ixdrive_02

Vijf. Nee, niet het aantal wagens dat BMW zal meenemen naar de Heizel (het zijn er namelijk een berg meer), wel zal die 5 de hoofdrolspeler van de bühne zijn. Want jawel, als Europese première neemt BMW de nagelnieuwe 5 Reeks mee naar het autosalon van Brussel.

Noem een model op van het merk en 'ie zal staan blinken op het autosalon. Al is het belangrijkste blinkende metaal zonder discussie de nieuwe 5 Reeks. Eén van de belangrijkste modellen die BMW de laatste jaren heeft ontwikkeld. 2 stuks nemen de jongens uit München mee; een 520d (België, weet je wel) en een straffere 530i xDrive. Meteen ook een Europese première.

Naast die nieuwe 5 Reeks zal het merk ook - even diep adem halen - de 1 Reeks, 2 Reeks Cabrio, 225xe Active Tourer, 2 Gran Tourer, 3 Reeks, 4 Reeks, 6 Reeks, 7 Reeks, X1, X3, X4, X5, X6, M2, M4, i3 en i8 ten toon stellen. Dan hebben we ze trouwens nog niet allemaal gehad. Want als specialleke nemen ze de heerlijke 3.0 CSL Hommage R concept mee en staat er een M760Li xDrive in het paleis van de Dream Cars.

2015-bmw-3-0-csl-hommage-r

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws