Mercedes op het autosalon 2017

mercedes-maybach-s65_1

Wat neemt het merk met de ster mee naar het autosalon van Brussel? Een allegaartje van Europese premières, Belgische premières, gekend gerief en de heerlijk Mercedes-Maybach S 650 Cabrio.

Het grootste premiummerk ter wereld, Mercedes heeft wat te vieren op het autosalon van Brussel. Bijna een familiefeest kan je zeggen, want Mercedes neemt zo goed als heel haar gamma mee naar de Heizel. Met wie je zoal kan feesten?

Wel, geen grote nieuwigheden bij Mercedes, wel veel kleintjes. Zo is er de E-Klasse in All-Terrain-uitvoering (Belgische première) en de opgepoetste GLA (Europese première). Daarnaast kan je alles van A- tot S-Klasse terugvinden op de stand. Liever wat groter? Dan loop je ook GLC, GLE en GLS tegen het lijf. De Mercedes-AMG GT Roadster zet je dan weer aan het dromen.

mercedes-amg-gla45

Over dromen gesproken, in het paleis van de Dream Cars stelt Mercedes haar G 500 4x4, Mercedes-AMG GT R en Mercedes-Maybach S 650 Cabrio in de spotlight. Sterren genoeg dus in paleis 1.

Ook de busjes

Tenslotte gebruikt Mercedes het 'kleine' salon om haar bestelwagens extra in de verf te zetten. Citan, Vito, Sprinter en V-klasse, ze zijn er allemaal. Tijdens Truck & Transport toont het merk natuurlijk haar groter vrachtwagengerief. Al zijn we je aandacht natuurlijk al verloren bij de Mercedes-Maybach S 650...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws