5 REDENEN OM NAAR ACCE 2017 te gaan (6 & 7 mei)

acce-2017

In het weekend van 6 en 7 mei staat Brasschaat helemaal in het teken van het Antwerp Classic Car Evenement. Een hoogmis voor fans van de automobiel. Waarom je moet gaan? Wel, laat ons alvast vijf steengoede redenen geven.

Net zoals Autofans elk jaar groeit, wordt het Antwerp Classic Car Event (ACCE) elk jaar weer wat groter. Dit jaar gaat het evenement door op in het park van Brasschaat op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei.

En waarom het zeker de moeite is om een kijkje te komen nemen, dat proberen we over te brengen met 5 goede redenen:

1: Een feest voor de automobiel

Aan muziekfestivals geen gebrek in België, maar hoeveel evenementen ken jij die een groot publiek samenbrengen om de heerlijkheid van de auto te vieren? Juist ja. Alleen daarom zou je als Autofan al verplicht moeten afzakken naar ACCE.

Acce 2016

2: Het is een autosalon op zich

Hoewel er 'classic' in de naam staat valt er ook serieus wat gloednieuw goed te rapen tijdens het evenement. Zo zal de nieuwe Alfa-Romeo Stelvio, de nieuwe Renault Alpine, de nieuwe Land-Rover Discovery en 2 nieuwe AMG's in Belgische primeur te zien zijn. Het zou ons niet verbazen als er nog wat verrassingen uit de lucht vallen.

Acce Audi

3: Het is helemaal gratis

Moet je voor het Brusselse autosalon nog duiten neerleggen, dan is het Antwerp Classic Car Evenement compleet gratis en all acces. En wie kan er nu nee zeggen tegen een gratis autosalon?

Kasteel park Brasschaat

4: Brasschaat!

In Antwerpen zijn oldtimers niet meer welkom. Goed nieuws voor de natuurliefhebbers, want het park van Brasschaat is werkelijk een prachtige omgeving.

ACCE 2017

5: De oldtimers natuurlijk

+1.500 oldtimers worden er verwacht, want Antwerp Classic Car Event blijft nu eenmaal een verlengstuk van Tour Amical, de klassieker-rally. Daardoor zal er voor ieders wel wat lekkers zijn te vinden en ook wat extreem zeldzaam spul te bespeuren vallen op aanraakafstand.

Info:
Antwerp Classic Car Event
Datum: 6 mei - 7 mei
Locatie: het gemeentepark van Brasschaat
Meer info vind je hier

Win!
Een kans om zelf met je wagen mee te rijden:
Met je oldtimer in de Antwerp Classic Tour
Met je supercar in de Antwerp Gran Turisme Tour

Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Yannick 12:06
afbeelding van Yannick

Leuk dat het in Brasschaat te doen is terug. Antwerpen was me wat te druk...

Techno Patat 19:37
afbeelding van Techno Patat

Al npaar jaar foto's voorbij zien komen en elke keer vond ik het jammer dat ik er niet van wist! Kben blij dat er nu wat meer reclame rond gaat, ik ben allesinds van de partij :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws