Top Marques staat voor de deur

top_marques2

Pak je wagen, helikopter, jacht of vliegtuig en reis af naar het land der rijken. Euhm, dwergstaat der rijken.

Monaco hoort tot één van de meest exclusieve plekken op deze wereld en daar hoort natuurlijk ook één van de meest exclusieve autoshows ter wereld bij. Top Marques is dit jaar van 20 tot 23 april de walhalla voor alle autoliefhebbers en Monaco is klaar voor de veertiende versie van deze top show die plaats vind in het Grimaldi Forum, het cultureel centrum van Monaco. Allen daarheen dus!

top-marques

Wat te verwachten?

Naast de unieke merken zoals Lamborghini, BAC en Donkervoort zijn er ook bekende tuners te bewonderen. Hamann, Brabus, Kahn en Renntech zijn maar een kleine greep uit de wereld van exclusieve tuning. Het is ook duidelijk dat autofabrikanten Top Marques belangrijker beginnen te vinden en dat is te merken aan de wereldpremiers dat terug te vinden zijn in Monaco. Donkervoort G8 RTO, Calafiore C10, Frangivento Asfané Charlotte Edition en nog een onbekendte GT van David Brown Automotive zijn de nieuwigheden waar je op kunt gaan geilen tijdens deze versie van Top Marques.

top-marques

Wat nog?

Monaco zou Monaco niet zijn als ze het alleen bij deze prachtige bolides zouden houden. Eén van ’s werelds snelste drones, de eerste commerciële vliegende wagen en de Dendrobium, een elektrisch supercar concept dat 322 km/u zou kunnen raken, horen ook bij de bezienswaardigheden. Je kan je spaarcentjes ook uitgeven aan een jacht of een top horloge van bijvoorbeeld Franck Muller, Atelier Demonaco of Urwerk.

top-marques
Auromobil 2017
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws