Porsche 911 GT3 Touring Package betekent handbak

porsche-911-gt3-touring-package_3

Hoeveel varianten er intussen alweer zijn van de laatste generatie 911 mag jij ons vertellen in de comments. Vergeet vooral deze Touring Package er niet bij te tellen, want dat is alweer een meesterstukje.

Hoe gek moet je zijn om 500 pk op de achterwielen en zonder lel van een achterspoiler aan te bieden, laat het nog wat gekker worden door de PDK automatische transmissie te vervangen door een manuele versnellingsbak, al was dat laatste al gebeurd op de GT3 op het salon van Geneve dit jaar. Dat is het recept van deze 911 GT3 Touring Package, die niet de liefhebbers van de pechverhelpingsdienst maar wel die van het pure rijden moet tevreden stellen.

Ook deze 911 GT3 Touring Package heeft dus recht op de nieuwe 4.0 zescilinder, al krijgt hij voortaan 500 pk in plaats van de 475 stuks in de PDK-versie. Geen PDK-versie dus in deze Touring Package.

De achterspoiler is er wel, maar het is een variabel exemplaar. Dat wil zeggen dat je hem dus enkel bij hogere snelheden zal te zien krijgen, in tegenstelling tot het gewone GT3-exemplaar. De GT3 Touring Package sprint in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u, iets trager dus dan de Audi R8 RWS die eerder al op onze site passeerde vanavond. De top van deze 911 ligt op 316 km/u.

Interieursgewijs voorziet Porsche de 911 GT3 Touring Package van lederen bekleding en een Track Precision app voor de liefhebbers van het circuitrijden. Verwacht de 911 GT3 met Touring Package begin volgend jaar op onze markt.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws