Hyundai op het autosalon Brussel 2018

hyundai-i30-n-test-zolder_2

Vier grote nieuwigheden heeft Hyundai voor te stellen aan het Belgische publiek op 'ons' autosalon. Eentje daarvan is de i30 N, de knuppel in het GTI-hoenderhok.

De i30 N is de sportkar van het moment bij Hyundai. In twee smaken - met 250 of 275 pk - paait hij het publiek met een stoer uiterlijk en stevige prestaties en een fijne prijs. In Brussel kan je er zelf niet mee van de salonstand rijden, en misschien is dat maar goed ook, want hij zou snel weg zijn.

Behalve al dat pk-geweld heeft Hyundai ook de fastbackversie van de i30 mee. Die breidt het gamma van de i30 uit, dat eerder al uit de hatchback en de Wagon bestond. Voorlopig geen N-versie van deze, het is zo al druk genoeg in de N-afdeling.

hyundai-kona-2017-brussel

Kona(n?)

Liever iets kleiner? Dan is er de Kona (rijtest). Dat is Hyundais voorstel voor de koper van de kleine crossover. Wat hippe kleuren erover, al is zijn scherpe design zo ook al opvallend genoeg.

Tenslotte wil Hyundai nog de aandacht vestigen op haar drie elektrische musketiers, de Ioniq's. Zowel de hybride, plug-in hybride als volledig elektrische versie is vertegenwoordigd op de stand.

hyundai_ioniq_plug-in_hybride

Je vindt Hyundai in Paleis 3 van Brussels Expo, waar ze zowat 2.000 m² innemen. Alle praktische informatie vind je in ons algemene salon artikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws