Mercedes op het Autosalon Brussel 2018

mercedes-cls-coupe-2017-autosalon-brussel

Bij Mercedes hebben ze niet veel wagens nodig om de aandacht te trekken. Eén Europese primeur en een paar Belgische zijn genoeg om het publiek aan te trekken naar de Mercedes-stand.

Net geen 40 modellen staan er op de Mercedes-stand, smart niet meegeteld. Van de kleinste A 160 "Sport Edition" tot de Maybach S 560 4Matic is er voor elk wat wils.

Die laatste is overigens een Belgische première, net als de E-Klasse Cabrio, de S-Klasse en S-Klasse Coupé facelifts. Ook de Mercedes-AMG GLC63 Coupé en S63 Cabrio worden in Belgische première voorgesteld. Hetzelfde geldt voor de X-Klasse, Mercedes' pick-up.

En die Europese première? Die is voor de CLS Coupé. De derde generatie vierdeurscoupé wordt er voor de gelegenheid als CLS350d gepresenteerd. En de nieuwe G-Klasse dan? Die wordt voor het eerst getoond in Detroit op 15 januari en zal dus niet op de stand van Mercedes in Brussel staan.

Behalve die wagens kan je bij Mercedes ook terecht voor een handvol andere AMG-modellen, van de CLA45 4Matic tot de AMG GT R. Tenslotte laat Mercedes ook de [Mercedes-Maybach Vision 6 Cabrio][(https://autofans.be/nieuws/concept-cars/37912-vision-mercedes-maybach-6-cabriolet-blaast-het-dak-van-pebble-beach) zien aan het Belgische publiek.

De Mercedes-stand en al haar auto's kan je bezichtigen in Paleis 5 van het autosalon. Alle praktische informatie vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws