Nissan op het autosalon Brussel 2018

nissan-futures-oslo-leaf-2017-autosalon brussel

Nissan eigent zich dit jaar niet zo'n grote stand toe op het autosalon. Nochtans hebben ze daarop toch wel wat om te tonen aan het publiek.

Want vorig jaar lanceerde Nissan de nieuwe generatie LEAF. Eentje met een groter rijbereik en vooral: een minder afstotelijk design. Benieuwd of dat er voor zorgt dat de elektrische wagen wat meer aantrek vindt bij het conservatieve Belgische publiek.

nog meer batterijen

Al laat Nissan het niet aan hun hart komen. Want behalve de LEAF is er ook de e-NV200. Ook die krijgt nieuwe batterijen die het rijbereik vergroten. 40 kWh sterk zijn ze, waarmee je met de e-NV200 280 km ver moet geraken op één laadbeurt.

nissan-e-nv200-40kwh-autosalon-brussel-2018

Verder werd vorig jaar ook de Qashqai vernieuwd. Cosmetisch niet zo opvallend, technologisch des te meer. Dankzij de ProPilot staat de Qashqai en bij uitbreiding heel Nissan wat dichter bij autonoom rijden. De zetels werden aangepast, net als de ophanging, zodat het reizen verder ook comfortabel verloopt. De iets grotere X-Trail ondergaat overigens dezelfde aanpassingen.

nissan-qashqai-facelift-2017-autosalon-brussel-2018

N-Word

Nissan lanceert ook een beperkte N-Line serie op drie modellen. Die N linkt Nissan met Nismo, en dat zou je moeten zien in het design. Het gaat om 300 exemplaren van de Micra, 200 van de Juke en 150 van de Pulsar.

Nissan en zijn elektrovoertuigen vind je in Paleis 3. Alle praktische informatie over het autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws