Nieuwe A7 Sportback blikvanger Audi-stand (Autosalon Brussel 2018)

audi-a7-autosalon-brussel-2018

De stand bij Audi kent dit jaar meerdere, Belgische premières. Een van de belangrijkste is evenwel de nieuwe A7 Sportback.

Afgelopen jaar mochten we de nieuwe A7 Sportback nog in exclusieve première bewonderen in zijn thuisstad Ingolstadt, enkele maanden later mag ook het grote Belgisch publiek dat doen op de stand bij Audi. De nieuwe A7 Sportback is het hoogtechnologische zustermodel van de A8 limousine en kent een sportievere look en afstelling.

Nieuwe technologie is er in de vorm van geavanceerde LED-verlichting aan zowel de buiten- als binnenzijde, maar ook handige snufjes zoals vierwielsturing, tot vier verschillende soorten ophangingen, een standaard milde hybridesysteem en last but nog least het Audi MMI Touch Response.

MMI Touch Response is Audi's verzamelnaam voor het gloednieuwe infotainmentsysteem dat helemaal heruitgevonden werd met de bedoeling intuïtiever en veelzijdiger te zijn. Tevens is systeem klaar voor een vergaande integratie van autonome rijtechnologie. Audi zit daarmee naar eigen zeggen voor op de wetgeving waardoor niet alle systemen geactiveerd kunnen worden. Je kan de nieuwe A7, samen met alle andere 31 modellen, vinden in Paleis 12.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws