BMW Z4 Concept blikvanger BMW-stand (Autosalon Brussel 2018)

bmw-z4-concept-autosalon-brussel-2018-01

Twee verleidelijke roadsters sieren de stand bij BMW. Maar toch is het deze Z4 Concept die met de meeste aandacht lopen gaat.

Wie op zoek is naar een sportieve roadster bij BMW kan momenteel enkel terecht bij de nieuwe i8 Roadster. Maar binnenkort komt daar terug verandering in. De Z4 Concept,die aanvankelijk werd voorgesteld op het Concours d'Elégance van Pebble Beach, en daarna ook de IAA in Frankfurt sierde, staat nu te blinken op het beurstapijt van de Heizel en is de voorbode van de derde generatie Z4.

Opvallend bij de Z4 Concept zijn de koplampen die tegen de BMW-traditie in oplopen naar boven en niet in de breedte. Mogelijk een gevolg van de samenwerking met Toyota die op identieke basis een nieuwe Supra coupé bouwen zal. En ook het feit dat de Z4 Concept terug over een canvas dak beschikt, beter dan een metalen klapdak, is opvallend. Benieuwd of dat ook het geval zal zijn bij het productiemodel dat later dit jaar zal worden voorgesteld. Intussen kan je je wel nog vergapen aan deze concept in Paleis 7.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws