De grootste Salonkorting vind je bij... Alfa Romeo

Alfa-romeo-4C-Korting-Salon-Brussel-2018

Bijna 30.000 euro korting! We hebben zo een vermoeden dat niemand beter doet...

Specifiek gaat het om de Alfa Romeo 4C Spider Edizione Corsa. Een gelimiteerde, Belgische editie van 35 exemplaren die precies toch niet zo vlot de showrooms verlaat. Het model dateert immers al van vorig jaar. Hoewel de naam uitermate exotische klinkt - zoals alleen de Italianen dat kunnen - gaat het wezenlijk om een full option 4C Spider met extra, witte bestickering. Of het nu echt een toegevoegde waarde is laten we in het midden. Maar met het verlies van Alfa doe je in dit geval je voordeel.

alfa_4c_spider_korting

De Italianen geven maar liefst 28.800 euro korting. Waarvan 11.250 euro tegenover een reguliere 4C Spider met dezelfde opties en nog eens 17.550 euro extra 'Alfa-korting'. Daarmee duikt de prijs van 89.150 euro naar 60.350 euro. Over een salonkorting gesproken. Mocht iemand tijdens Het Salon een betere deal vinden, laat het ons gerust weten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Alfa 20:10
afbeelding van Alfa

Dit moet pijnlijk zijn voor wie wel een 4C aan volle pot betaald heeft.
soit, wel begrijpelijk dat ze deze korting toepassen, voor dat geld (90k) kieze men anders in de showroom toch gewoon voor een giulia QV inplaats van een 4C...

Techno Patat 03:54
afbeelding van Techno Patat

En naar het schijnt zijn ze druk bezig aan een facelift die de 4c toch ietske bruikbaarder moet maken. Plus dat de renault alpine nu ook maar rond de 55k kost en die heeft ongeveer hetzelfde idee als de 4c :), het is niet van willen maar moeten vrees ik...

Johan T 13:31
afbeelding van Johan T

Denk dat vooral (Alfa) handelaars met een 4C op stock aan het tandenknarsen zijn want dit gaat zwaar onder de prijs van een tweedehands. Als eigenaar die de eerste 50 jaar nog niet aan verkopen denkt kan ik zeggen dat het me geen pijn doet. Moest er iemand aan het lezen zijn met eindejaarsbonus in de hand en goesting in een derde auto voor de fun: niet twijfelen, doen!
Deze lol/euro verhouding ga je niet snel terugvinden.
(Tenzij... misschien eens kijken hoe laag die 2ehands 4C nu te onderhandelen valt?)

John 07:14
afbeelding van John

Heb eens die 4c corza opgezocht, man die is lelijk, die witte bumper vooraan past niet bij het totaalplaatje, maar dat is waarschijnlijk meer een kwestie van persoonlijke voorkeur :-)

MilleMiglia 10:16
afbeelding van MilleMiglia

Die witte voorbumper is inderdaad heel lelijk, doet mij denken aan een lachende clown. Zonder die witte voorbumper zou het best geslaagd zijn. Aangezien het toch maar bestickering is kan je ze natuurlijk ook nog altijd gewoon verwijderen. Al is het natuurlijk een gelimiteerde oplage, mss voor de waarde naar later toe?

user4580 08:59
afbeelding van user4580

Hopelijk vinden ze na de facelift stuurbekrachtiging uit.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws