5 redenen om naar ACCE 2018 te gaan (5 & 6 mei)

acce2017_12

In het weekend van 5 en 6 mei staat Brasschaat helemaal in het teken van het Antwerp Classic Car Evenement. Een hoogmis voor fans van de automobiel. Waarom je moet gaan? Wel, laat ons alvast vijf steengoede redenen geven.

Net zoals Autofans, wordt het Antwerp Classic Car Event (ACCE) elk jaar weer wat groter. Dit jaar gaat het evenement door op in het park van Brasschaat op zaterdag 5 mei en zondag 6 mei.

En waarom het zeker de moeite is om een kijkje te komen nemen, dat proberen we over te brengen met 5 goede redenen:

1: Een feest voor de automobiel

Aan muziekfestivals geen gebrek in België, maar hoeveel evenementen ken jij die een groot publiek samenbrengen om de heerlijkheid van de auto te vieren? Juist ja. Alleen daarom zou je als Autofan al verplicht moeten afzakken naar ACCE.

2: Het is een autosalon op zich

Hoewel er 'classic' in de naam staat valt er ook serieus wat gloednieuw goed te rapen tijdens het evenement. Zo zal de nieuwe Jaguar I-Pace en BMW i-8 Roadster in Belgische primeur te zien zijn en zou het ons niet verbazen moesten er nog wat verrassingen uit de lucht vallen. Bentley, Lamborghini en Aston Martin zijn immers dit jaar ook van de partij

acce-2017

3: Het is helemaal gratis

Moet je voor het Brusselse autosalon nog duiten neerleggen, dan is het Antwerp Classic Car Evenement compleet gratis en all acces. En wie kan er nu nee zeggen tegen een gratis autosalon?

Kasteel park Brasschaat

4: Brasschaat!

In Antwerpen zijn oldtimers niet meer welkom. Goed nieuws voor de natuurliefhebbers, want het park van Brasschaat is werkelijk een prachtige omgeving.

acce-2017

5: De oldtimers natuurlijk

+1.500 oldtimers worden er verwacht, want Antwerp Classic Car Event blijft nu eenmaal een verlengstuk van Tour Amical, de klassieker-rally die trouwens dit jaar zijn 15de verjaardag viert. Daardoor zal er voor ieders wel wat lekkers zijn te vinden en ook wat extreem zeldzaam spul te bespeuren vallen op aanraakafstand.

Info:
Antwerp Classic Car Event
Datum: 5 mei - 6 mei
Locatie: het gemeentepark van Brasschaat
Alle info vind je hier

Sfeerfoto's van 2017

Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:14
afbeelding van Techno Patat

Ik ben vorig jaar geweest met een ticket in de hand van Autofans en kmoet zeggen dat het wel écht de moeite is. Dit jaar heb ik andere plannen maar moest ik er geen hebben ging ik ook gaan. Echt een deftig evenement met een mooi opkomsr ☺️!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws