5 speciale gevallen op ACCE

Antwerp Classic Car Event 2018

Wanneer er meer dan 1.300 oldtimers langskomen zijn er gegarandeerd enkele vreemde eenden bij. Autofans kan dit alleen maar aanmoedigen, ze fleuren de boel heel wat op tussen al de Porsche's 911 en Mercedes' SL.

Lincoln Continental Town Car

Parkeren op een grasveld is niet makkelijk met een oldtimer, laat staan met ééntje van bijna 6 meter. Lincoln kennen wij niet in België, dus het was even zoeken naar het merk achter het ornament op de motorkap. Veel Town Cars zou ACCE echter niet aankunnen, toch leuk dat we deze te zien kregen.

Lincoln Continental Town Car

Minerva 1935 2000

Vroeger waren oldtimers gewoon auto's "van voor den oorlog". Vandaag is dat lang niet meer het geval. De vooroorlogse koetsen zie je nog amper op oldtimermeetings. Fijn dat deze eigenaars de moeite deden om een stuk Belgische trots mee te nemen.

Minerva 1935 2000

Mercedes-Benz Unimog

Wie zou er niet eens in een Unimog willen rijden? Het 4x4-gevaarte van Mercedes gaat al mee sinds eind jaren 40(!).

Unimog

Jaguar C-Type

We kunnen niet met zekerheid zeggen dat het geen replica is. Maar dan nog, iemand die een zilveren C-Type naar een oldtimermeeting durft mee te nemen, verdient in deze lijst te staan.

Jaguar C-Type

Volvo P1800

Een pracht van een wagen die P1800. Volvo's 2+2 "Sportwagen" uit de jaren 60 is één van de mooiste creaties die de Zweden ooit hebben voortgebracht, tot je er moderne 18" velgen onder zet tenminste...

Volvo p1800
Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws