Autosalon Brussel 2019: Seat wil SUV's promoten

seat-tarraco-2018_05

Ook de Spaanse zon is aanwezig op het autosalon in Brussel. Met een grote publiekstrekker. In omvang dan, want de Tarraco kan tot zeven personen vervoeren.

Skoda, Volkswagen en Audi hebben we al gehad in ons overzicht, nu is het tijd voor SEAT. Daar hebben ze vooral oog voor de Tarraco. Hun versie van de Volkswagen Tiguan Allspace of de Skoda Kodiaq. De Tarraco komt het gamma verhoogde SEAT's aanvullen, een gamma dat tot nu toe bestond uit de Arona en de Ateca.

Geen SUV-fan? Dat begrijpen we. Dan heeft SEAT nog heel wat andere modellen, waaronder de Mii, Ibiza en Leon. De Arona en Ibiza zijn voor de gelegenheid dan weer te zien in CNG-versie, al zal je goed moeten kijken om de verschillen met benzineaangedreven modellen te zien. De vernieuwde CNG-versie van de Leon staat nog niet op de stand.

cupra

Als het wat meer vermogen mag hebben, hebben ze in Spanje nog Cupra. Het sportmodel van SEAT is intussen een apart merk geworden maar sla ons niet dood omdat we het voor de eenvoud even onder hetzelfde artikel plaatsen. Het eerste model, de Cupra Ateca staat de blinken op de stand. Binnenkort komt er nog een Cupra Leon. En we hopen stiekem nog altijd op een gepeperde versie van de Ibiza.

SEAT vind je terug in Paleis 11 op het autosalon in Brussel, in de buurt van Skoda, Audi en Volkswagen. Een overzicht van alle nieuwigheden lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Trunks 19:52
afbeelding van Trunks

Groot gelijk. Wat het nieuws vandaag allemaal lag te melken over SUVs is mismakend. Het is een goeie keuze in elk geval.

Uw reactie