Le Patron is een Citroën 2CV in vermomming (ACCE 2019)

citroen le patron acce 2019

Met verstomming stonden we op ACCE te staren naar deze Le Patron, een Citroën 2CV in vermomming. Zo sportief zag je het geitje nog nooit.

Le Patron. Nee, ook wij hadden er nog nooit eerder van gehoord. Al was onze interesse meteen aangewakkerd bij het aanschouwen van deze creatie. Want een Citroën-badge achterop leek prijs te geven dat hier over een Fransoos ging. Maar zelfs ons collectief geheugen wist dat Citroën nooit een "Britse roadster" verkocht. Maar wat is dit dan?

Gosselin Classic Car Storage

De Patron

Wel, een 2CV. Echt waar! Of iets correcter; een kitcar gebaseerd op een Citroën 2CV. Een Nederlandse firma levert je namelijk met plezier een ombouwpakket om iets compleet unieks te maken van je geitje.

citroen le patron acce 2019

Letterlijk, want het Nederlandse bedrijf levert een hoop verschillende carrosserievormen, accessoires en onderdelen. Waardoor elke Le Patron wat uniek is. Je kan zelfs kiezen voor een conversie naar een driewieler! De prijs voor een al omgebouwde Le Patron schommelt ergens rond de 10.000 euro.

CRD
citroen le patron acce 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jlj 10:40
afbeelding van Jlj

U komt van een ander planeet waarschijnlijk. Le patron bestaat al jaar en dag en ook ik heb hem altijd schitterend gevonden. Lijkt wat op de Morgan driewieler, in driewiel versie uiteraard.

Jorg 08:41
afbeelding van Jorg

Ik weet niet onder welke steen juli hebben gelegen is al weer oud is een naar maak lomax die was het eerst toen de la patron toen de burton en nu de flyer

Uw reactie