Automerken passeren ook Tokyo Motor Show dit jaar

tokio motor show

Meer dan 20 automerken zien geen nut in een showstand op het autosalon van Frankfurt van september dit jaar. Een maand later lijkt hetzelfde verhaal zich nog eens over te doen tijdens de Tokio Motor Show, want ook daar haken steeds meer merken af.

Een grote groep automerken heeft besloten dit jaar niet aanwezig te zijn op het autosalon van Tokio. Daarmee volgen ze een tendens die zich al langer inzet, want steeds minder automerken willen nog geld uitgeven aan salons. Temeer omdat ze tijdens die salons moeten opboksen tegen de concurrentie. Dan heeft een lokaal op poten gezet evenement om een nieuw product voor te stellen veel meer kracht. Een keuze die ook het autosalon van Tokio nu voelt.

Zo heeft BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Volvo Peugeot, Citroën en DS te kennen gegeven niet aanwezig te zijn op het autosalon. Waardoor vooral de Japanse automerken de spotlight in zullen nemen. Al is er toch wat Europees tegengewicht, want Mercedes trekt wel naar Japan, net zoals Renault, Alpine en Alpina (de Duitse tuner).

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws