Offroad racer: Chevrolet Colorado Double Cab Rally concept

Net als je denkt dat het niet gekker kan gooit Chevrolet deze Colorado Racing concept op je bord. Eerder stelde men de Colorado al voor als concept car en nu heeft de performance-afdeling zich mogen uitleven op de wagen, sorry, truck. De double cab krijgt een hele hoop offroad toebehoren opgespeld en wordt onder andere uitgerust met een winch, sleepogen op voor- en achterbumper en een aanpasbare ophanging.

Tegen de vele brokstukken op ruig terrein, krijgt de wagen acryl ramen mee..., ofzoiets. Onder de kap een 2.8 turbodiesel, de Colorado wordt aangedreven op alle vier de 18" grote wielen.

Uiteraard is deze Colorado Double Cab Racing concept , die je op het salon van Buenos Aires, slechts een middel om de komst van de productieversie van de Colorado aan te kondigen. Deze zou later dit jaar als single en double cab zijn intrede maken op de AMerikaanse markt en daar de concurrentie aangaan met onder andere de Ford F-150 Raptor SVT. Bij ons zijn de Toyota Hilux of de Volkswagen Amarok de grote rivalen, àls de Chevy pick up ooit onze kust bereikt.

Bron: Chevrolet via Carscoop

Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws