Concept: USD Alfa Romeo 12C GTS

Ugur Sahin, de naam zegt ja waarschijnlijk niets. Jammer genoeg mij ook niets tot ik aan dit artikel begon. De Turkse man heeft namelijk al heel wat knappe concepten bedacht en enkele daarvan zijn ook daadwerkelijk gebouwd als zijnde coachbuilds. Zijn laatste creatie is zijn idee van de uberAlfa. De typische Scudetto grill is natuurlijk van de partij. Wat vooral in het oog springt is de lange motorkap en een uitgesproken achterpartij die wat doet denken aan de Aston Martin V12 Zagato.

 

UgurSahinDesign BV is een bedrijf dat ontstaan is door een samenwerking tussen Ugur Sahin en Axel van Mourik. Het bedrijf staat bij de Nederlandse kamer van koophandel geregistreerd maar verder is er niet veel over te vertellen. Wat leuker is zijn de knappe renders bekijken op de website. Begin alvast met deze laatste de Alfa Romeo 12C GTS Concept. Eén van meneer Sahin's persoonlijke favorieten!

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Quin 13:43
afbeelding van Quin

Niet gek, de achterkant is inderdaad wel nog al schaamteloos gekopieerd ;)

MichelAngelo 19:53
afbeelding van MichelAngelo

Vraag mij af wat Cuore hier als Italiancar fan van vind... mij zegt dit concept niet zo veel, vind het nie lelijk hee, belange nie zelfs, maar volgens mij te veel franjes en borduurtjes en iets te weinig 'eenvoudige elegantie' naar Alfa's gewoonte. (bvb. 8c Competizione; eenvoud in al haar schoonheid.)
tzou natuurlijk geen concept zijn als er niet wat getoverd wordt met mogelijkheden en talenten van tekenaars uiteraard... maar, in alle respect en zonder het minste vooroordeel (had trouwens nog nooit van die man gehoord) maareuhm... Turken en auto's? neh... voorlopig niet...

Techno Patat 21:49
afbeelding van Techno Patat

Dit is geen italiaanse auto toch? Dit is een auto getekent voor alfa romeo, maar zo zie ik het hun zeker niet maken!

Uw reactie