Skoda Rapid Sport Concept

Skoda Rapid Sport Concept

UPDATE: Er zijn plaatjes van de Sport Concept
Niet enkel Audi en Seat nemen een speciale wagen mee naar het Wörthersee Treffen. Ook stalgenoot Skoda neemt een concept mee naar het feestje van VAG. De Rapid Sport Concept toont hoe een sportievere variant van de "brave" sedan er kan uitzien.

Tot op dit moment blijft het wel bij een rendering van Skoda. Gelakt in een duo-tone Corrida Red & Steel Grey zal hij veel aandacht trekken onder het petjesvolk. Verder zien we 19 inch grote velgen met een knap design die in dezelfde kleuren zijn geschilderd. De Rapid krijgt ook nog een stoere bodykit met carbon accenten rondom om. Met het ruitvormig karakter krijgt de voorbumper iets weg van de gefacelifte Lamborghini Gallardo - toevallig ook een stalgenoot. Op de motorkap maken twee luchthappers het plaatje af.

Skoda Rapid Sport Concept

Achteraan - waarvan Skoda het niet nodig achtte om foto's van te nemen - krijgt de concept twee geïntegreerde uitlaten in de bumper en lichten in een contrasterende kleur, wat dat ook moge zijn. Binnenin zal er een sportstuurtje aanwezig zijn en zullen Recaro stoelen je netjes op je plaats houden. Verlichte drempels - neon alarm - maken het interieur af.

Motorisch is er niets geweten van de wagen. De sterkste motor momenteel in de Rapid is de 1.4 TFSI met 122 pk. In de Seat Ibiza SC Cupra - Cupriza in de volksmond - ligt er echter een 1.4 TFSI met 180 pk. Eventjes omwisselen Skoda?

UPDATE: Plaatjes van de Rapid Sport Concept waarop we wel de achterkant krijgen te zien.

Skoda Rapid Sport Concept
Skoda Rapid Sport Concept
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws