Technologie en luxe in Ford Edge Concept

ford-edge-concept

Ford stelt in Los Angeles de Edge Concept voor. Zoals altijd leunt hij dichtbij het uiteindelijke productiemodel aan en deze keer zullen we hem ook in Europa zien.

Terwijl wij Europeanen nog altijd wachten op wereldauto Mondeo, stelt Ford met deze Edge Concept alweer een nieuwe wereldauto voor. Wereldauto wil hier zeggen dat de wagen in zowat alle continenten op de markt gebracht zal worden.

parkeren vanop afstand

10 inch touch screen voor de bediening van de navigatie, Assisted Parking Aid, Adaptive Steering, LED technologie voor koplampen en achterlichten, de Edge Concept heeft het allemaal. De Assisted Parking Aid is niet zomaar een parkeerhulp, het is een evolutie van het huidige systeem. Ford zorgt er nu voor dat de wagen zelf parkeerplekjes opzoekt en inparkeert. Dat laatste kan je zelf vanop afstand bedienen. Om brandstof te besparen monteert Ford een grille met lamellen die gesloten kunnen worden bij hogere snelheden zodat de luchtweerstand gunstiger is. Over motoren is nog niets bekend, al hebben ze daar natuurlijk nog even tijd voor.

ford-edge-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws