Infiniti plaagt met vage teaser

infiniti-concept-paris_motorshow-teaser_01

Zonet kegelde Infiniti een wel zeer geheimzinnige mail onze mailbox binnen. Het enige dat we met zekerheid kunnen zeggen, is dat de afbeelding de voorbode moet zijn van een conceptwagen die het Japanse luxemerk van Nissan gaat voorstellen op het autosalon van Parijs.

Jullie gok is zo goed als de onze. Infiniti komt blijkbaar met een wel zeer speciaal conceptmodel naar het autosalon van Parijs. Waarom-ie zo speciaal is? Wel, bijgevoegd kregen we volgende tekst:

'Style and substance that push any preconceived limits. Soon, Infiniti will share a vision, its soul, on a scale not seen before from the company. For now, this...'

We geven het toe, het is één van de gekkere mails die we vandaag in onze inbox kregen. Want denken jullie dat Infiniti gaat meenemen naar Parijs?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
DasHaus 21:08
afbeelding van DasHaus

Een luxueuze hatch om in de vijver van de A-klasse, de A3, de 1-reeks en in hybride vorm de CT-200h de kruimeltjes te kunnen vangen.

Rob 22:30
afbeelding van Rob

Daar hebben ze toch al een keer een concept van laten zien? Q30 in een ontzettend kek roze-paars kleurtje als ik het goed heb ;-)

Best leuk ding was dat.

DasHaus 08:58
afbeelding van DasHaus

Het zou gaan om de QX30, een soort GLA dus

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws