Lada Raven is Russisch hersenspinsel

lada-raven-concept-car_01

Als je een Russische designer bent met het nodige chauvinisme in de aderen, dan kan je best een andere job gaan zoeken. Want werken voor Lada is nu ook geen designdroom. Tijd om daar verandering in te brengen. Deze Lada supercar werd ontworpen door de Rus Dmitry Lazarev.

Nee, designer Dmitry Lazarev was niet lazarus toen hij de lijnen bedacht van deze Raven. Als geboren Rus was hij het beu dat zijn moederland niet echt spannende wagens kon aanbieden. Al zeker niet met een Lada-badge erop. Dus waarom geen supercar ontwerpen?

Stel je even voor, een supercar van Lada. Je zou alvast kunnen uitpakken in Knokke. 'Met welke wagen ben jij hier?' 'Ooh, die Lada daar op de hoek van de straat.' Visueel staat deze Raven er dan weer wel. Dat er bekende lijnen van Lada inzitten kunnen we niet echt zeggen. Misschien de uitlaten die redelijk hoekig zijn? Het heeft alvast trekjes van de Renault Sport R.S. 01. En laat Renault toevallig net meerderheidsaandeelhouder van Lada zijn. Kom op Renault, doe eens gek.

lada-raven-concept-car_01

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rebel 04:12
afbeelding van Rebel

Het lijkt meer op een breed smoel kikker, maar vind het wel mooi. Geef mij maar die Renault Sport RS 01 die is meer gestroomlijnd en plekt waarschijnlijk ook beter aan het tarmac.

Uw reactie